Sobre Roc Propietats

PERFIL DE ROC PROPIETATS


Quan tracti amb nosaltres, li guarantim que:

 • Sempre el representarem mirant pel seu millor interès en tots els temes.
 • Contestarem tots els seus faxos en un màxim d’un dia laborable.
 • Respondrem a les seves peticions per telèfon el mateix dia.
 • Constestarem a les seves cartes en un màxim de 2 dies laborables.
 • Li proporcionarem informació completa i precisa.

A ROC creiem fermament que com a client té el dret de ser tractat de la mateixa manera que a nosaltres ens agrada que ens tractin quan som els clients d’una altra empresa.

Creiem, per sobre de tot, en tenir cura del client i en proporcionar-li un servei complet; oferim tant un enfoc professional d’agència inmobiliària com un ampli servei postvenda que cobreix tots els aspectes de viure a Andorra i no tant sols aquells directament relacionats amb la gestió de la propietat. Estem convençuts que els servei que porporcionem no es superat per cap altra agència d’Andorra.

Qui som doncs, i què li podem oferir?

L'EMPRESA


La nostra empresa és una companyia anglo-andorrana que gaudeix d’una merescuda fama entre els expatriats, particularment a la comunitat local andorrana.

VENTA I ADQUISICIÓ DE PROPIETATS


L’objectiu de ROC és proporcionar el ventall més ampli de propietats de tot tipus amb títol de propietat a Andorra, així com oferir tota classe d’assistència tant a potencials compradors com a venedors. La nostra empresa pot oferir a petició dels nostres clients un conjunt complet de serveis relacionats, incloent la gesitó inmobiliària, manteniment, lloguer i tasques administratives en general.

REGISTRE INFORMÀTIC


ROC ofereix un registre informatitzat de les propietats en venta que, combinat amb el profund coneixement del mercat del nostre equip directiu, suposa una eina de benefici contrastat per als potencials compradors i situa la nostra companyia en una posició privilegiada per a trobar ràpidament la propietat adequada per a cada client, al millor preu.

ATENCIÓ PERSONALITZADA


Cadascuna de les propietats que ROC posa en venda ha estat personalment inspeccionada per un dels nostres directors. Aquest coneixement de primera mà assegura que els clients de ROC sempre rebin el millor assessorament i consell.

LA COMPRA


Després d’una xerrada inicial amb el client per a establir quins són els requisits i el pressupost aproximat, l’ajudem a identificar aquelles propietats que semblin acostar-se més a les seves necessitats. Quan el client hi està d’acord, l’acompanyem a fer una visita d’inspecció.

NEGOCIACIONS PER A L’ADQUISICIÓ


Quan l’elecció de la propietat s’ha fet i hi ha un acord amb el preu, duem a terme (si no se’ns indica el contrari) tots els tràmits de les dues parts implicades. Això inclou la redacció del Contracte de Compravenda. Els detalls necessaris són posats a disposició d’un Notari per a completar la transacció.

FINALITZACIÓ DE LA COMPRA


A ROC habitualment també duem a terme totes les gestions necessàries per a la finalització de la compra. Això pot incloure tasques tals com organitzar Poders Notarials, liquidar hipoteques pendents, negociar i acordar noves hipoteques, obrir comptes bancaris i en general fer d’enllaç amb el banc d’Andorra.

VENTA DE PROPIETATS


Per a aquells propietaris que desitgin la venta o intercanvi de les seves propietats, publicarem els anuncis adequats a diaris i revistes, promourem la propietat directament entre els potencials compradors i la oferirem també a través d’agents associats. Basant-nos en el nostre profund coneixement del mercat immobiliari andorrà, suggerirem un preu de venta i a partir d’aquí farem tots els esforços possibles per a completar la venta de la propietat de la manera més ràpida i eficient possible.

SERVEIS DE CONSTRUCCIÓ


És un fet demostrat que els clients de ROC es beneficien de tenir-nos al seu costat des del principi. La nostra intenció és proporcionar un servei altament personalitzat on els desitjos i el millor interès del client són primordials.

SEL·LECCIÓ DEL CONSTRUCTOR I FINALITZACIÓ DEL CONTRACTE


ROC us pot assessorar en la sel·lecció d’un arquitecte adequat qui s’encarregarà, a més de dissenyar els planells, de la supervisió de les obres. Al seu torn, ell s’encarregarà de suggerir una breu llista de constructors de confiança que seran convidats a ofertar.

PROPIETATS COMERCIALS


ROC pot oferir un servei integral a potencials compradors interessats en propietats comercials i inversió en general. Aquest servei inclou la localització de propietats que s’ajustin als ingressos del client o als requisits de capital disponible, juntament amb la nostra assistència professional durant la compra i el conseqüent lloguer o revenda d’aquesta propietat.

GESTIÓ DE LA PROPIETAT / ADMINISTRACIÓ DEL LLOGUERS


ROC us ofereix un ampli ventall de serveis postvenda dissenyats per a alleugerir al comprador de totes les preocupacions i assegurar que la propietat es manté correctament. Els serveis inclouen:

 • La inspecció, manteniment i cura general de d’aquelles propietats que estiguin buides per trobar-se els propietaris absents d’Andorra.
 • Publicitar les propietats en lloguer i identificar possibles candidats a llogaters.
 • Administrar propietats en lloguer, incloent inspeccions periòdiques i realitzar el seguiment del pagament dels lloguers i altres càrrecs.


SERVEIS RELACIONATS


Degut a la gran experiència del nostre equip directiu i la seva àmplia xarxa de contactes professionals, ROC també pot proporcionar nombrosos serveis adicionals per als nostres clients. Aquests inclouen assessorament i assistència en:

 • Assegurances de propietat
 • Peticions de residència a Andorra
 • Redacció de testaments o Codicils de testaments existents
 • Implicacions fiscals de llegats
 • Residència a Andorra i tràmits relacionats
 • Creació d’empreses a Andorra
 • En general, aquelles gestions relacionades amb viure, treballar o invertir a Andorra.


Per acabar...

Si mai no ha treballat amb nosaltres, esperem que aquest perfil l’animi a fer-ho. Desitgem poder-lo conèixer i convertir-nos en els seus assessors per a adquirir una propietat aquí, i ajudar-lo a convertir el fet de ser propietari en un plaer en un dels països més atractius i segurs d’Europa.


Contacta'ns